Επίσημη πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για συμμετοχή του Προέδρου της ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. Σπύρου Μουρελάτου σε διάσκεψη υψηλού επιπέδου

Στις 19-20 Φεβρουαρίου στο Charlemagne Building, Βρυξέλλες, διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνδιάσκεψη υψηλού επιπέδου με Θέμα «Ερευνητικές προοπτικές σε σχέση με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην υγεία». Η ομιλία του κ. Σπύρου Μουρελάτου εντάσσεται στην θεματική 1 «Βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής», ενότητα 2 «Κλιματική αλλαγή και μολυσματικές ασθένειες» και έχει τίτλο «Στρατηγικές για την αντιμετώπιση ασθενειών μεταδιδόμενων με διαβιβαστές».

Την ευθύνη του συντονισμού της ενότητας 2 έχει αναλάβει για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) ο Jonathan Suk και οι λοιποί ομιλητές είναι:

  • Flavia Riccardo, Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Ιταλίας
  • Joacim Rocklov, Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης
  • Richard Allan, The Mentor Initiative (ΜΚΟ)

Υπάρχει δυνατότητας παρακολούθησης των εργασιών του συνεδρίου μέσω live streaming, και ειδικότερα της ενότητας 2 διάρκειας περίπου μίας ώρας, με την εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://research-and-innovation.ec.europa.eu/events/upcoming-events/research-perspectives-health-impacts-climate-change-2024-02-19_en

Το πρόγραμμα του συνεδρίου σε μορφή pdf: 19_20Feb CONFERENCE AGENDA