Οι άνθρωποι μας

Σπύρος Μουρελάτος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Βιολόγος με διδακτορικό στην Υδροβιολογία, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  εταιρίας. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 οργάνωσε και ανέδειξε τα έργα καταπολέμησης κουνουπιών στην Ελλάδα αλλά και ευρύτερα στην Ευρώπη, τα επόμενα χρόνια, από τη θέση του προέδρου της EMCA (Europaean Mosquito Control Association). Αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας από τους πλέον ειδικούς σε θέματα καταπολέμησης κουνουπιών.

Ο Δρ. Σπυρίδων Μουρελάτος είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος υδροβιολογίας από το πανεπιστήμιο P & M Curie του Παρισίου. Εχει σημαντική εμπειρία στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης και προγραμμάτων καταπολέμησης κουνουπιών και είναι πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). 

Το 1997, με την συμβολή των συνεργατών του, σχεδίασε και οργάνωσε το πρώτο έργο καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας στους ορυζώνες της Θεσσαλονίκης με τη χρήση μεθοδολογιών προνυμφοκτονίας. Από το 2010, μετά την εκδήλωση επιδημίας του Ιού του Δυτικού Νείλου (ΙΔΝ) στην Κεντρική Μακεδονία και το 2011 οπότε και κατεγράφησαν αυτόχθονα κρούσματα ελονοσίας στην Πελοπόννησο, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην αντιμετώπιση του ΙΔΝ και στις εργασίες αποτροπής επανεγκατάστασης της ελονοσίας στην χώρα. 

Το 2014 ήταν πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του διεθνούς συνεδρίου της Ε-SOVE (European Society of Vector Ecology) στην Θεσσαλονίκη και το 2017 ήταν πρόεδρος αντίστοιχα του διεθνούς συνεδρίου της EMCA (European Mosquito Control Association) στο Montenegro.

Διετέλεσε πρόεδρος της EMCA τη διετία 2015 – 2016 και ώς εκπρόσωπός της συμμετείχε ενεργά στην προετοιμασία της συνάντησης εμπειρογνωμόνων για λογαριασμό του WHO-Europe με αντικείμενο «Technical consultation on Vector-borne Diseases and control in the WHO European Region». τα αποτελέσματα των εργασιών της οποίας εντάχθηκαν στο σχετικό manual του WHO (World Health Organization) το 2019.

Έχει προσκληθεί επανειλημμένα σε διεθνή fora για να παρουσιάσει την εμπειρία της Οικοανάπτυξης και αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της καταπολέμησης των κουνουπιών μεγάλης κλίμακας, με επιστημονικό έργο δημοσιευμένο σε έγκριτα επιστημονικά και τεχνικά περιοδικά.

Τάσος Φωτιάδης

Γενικός Διευθυντής

Τεχνολόγος Γεωπόνος, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ το 2006, αρχικά στο τμήμα ελέγχου παρασίτων, το 2010 στο τμήμα καταπολέμησης κουνουπιών και το 2014 στο οικονομικό τμήμα και στο τμήμα διαχείρισης προσωπικού. Σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού Διευθυντή της εταιρίας.           

Ο Τάσος Φωτιάδης είναι τεχνολόγος γεωπόνος και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία απασχολούμενος αρχικά στις οικογενειακές του επιχειρήσεις στους τομείς του λιανεμπορίου και του τουρισμού. Στη συνέχεια υπήρξε διευθυντής Βορείου Ελλάδας της εταιρείας IMPERIAL CHEMICAL INDUSTRIES, Δ/νων σύμβουλος της διαφημιστικής ADVANCE AE και μέχρι το 2021 συνιδιοκτήτης της  εταιρείας αγροεφοδίων ΑΓΡΟΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΕ

Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με τον έλεγχο παρασίτων ενώ από το 2003 ειδικότερα με την καταπολέμηση κουνουπιών αναλαμβάνοντας με την ατομική επιχείρησή του ΒΙΩΝ (ως εργολάβος ή υπεργολάβος) έργα μεγάλης κλίμακας (Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Δράμας, Ανατολικής Αττικής, Δήμοι Νέων Μουδανιών, Τορώνης, Καλαμαριάς, Χαλάστρας κ.ά.).    

Η συνεργασία του με την ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ξεκίνησε το 2006, αρχικά στο τμήμα ελέγχου παρασίτων, το 2010 στο τμήμα καταπολέμησης κουνουπιών και το 2014 στο οικονομικό τμήμα και στο τμήμα διαχείρισης προσωπικού. Σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού Διευθυντή της εταιρείας.        

Sandra Gewehr

Διευθύντρια Έρευνας & Ανάπτυξης

Βιολόγος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 1998 και είναι υπεύθυνη για θέματα Δημόσιας Υγείας που σχετίζονται με τα κουνούπια. Διευθύνει το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας ενώ είναι μέλος του ΔΣ και επόμενη πρόεδρος της EMCA (European Mosquito Control Association).

Η Dipl. Biol. Sandra Gewehr (MSc, Πανεπιστήμιο της Κολωνίας) εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 1998. Ως διευθύντρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας έχει αντικείμενα:

  1. την συνολική εποπτεία της υλοποίησης των ερευνητικών έργων της εταιρίας, 
  2. την διαχείριση και ανάλυση δεδομένων πεδίου (βάσεις δεδομένων, GIS, δεδομένα τηλεπισκόπησης), 
  3. την έρευνα, σύνταξη και εφαρμογή πρωτόκολλων απόκρισης σε θέματα ασθενειών μεταδιδόμενων με διαβιβαστές, 
  4. την εντομολογική και επιδημιολογική επιτήρηση (ταυτοποίηση κουνουπιών, οργάνωση και ανάλυση δεδομένων σε κουνούπια και ζώα-δείκτες), 
  5. την παρακολούθηση και αξιολόγηση νέων τεχνολογιών, εξοπλισμού και σκευασμάτων και ανάπτυξη νέων μεθοδολογιών και υπηρεσιών στην καταπολέμηση κουνουπιών σε επιχειρησιακό επίπεδο, 
  6. την επιστημονική ευθύνη για την διενέργεια πρακτικών, πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών που υλοποιούνται στην εταιρεία, 
  7. την ευθύνη ανταλλαγής τεχνογνωσίας με ομόλογους οργανισμούς και ερευνητικά ιδρύματα του εξωτερικού. 

Είναι αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας σε θέματα καταπολέμησης κουνουπιών και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EMCA και επίσης από το 2018 είναι πιστοποιημένη εμπειρογνώμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Το 2014 διοργάνωσε το πρώτο διεθνές σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης σε θέματα ελέγχου διαβιβαστών ασθενειών (Field training course for vector control) για λογαριασμό των Ε-SOVE και EMCA στη Θεσσαλονίκη, και διοργάνωσε το 2016 το ίδιο σεμινάριο και στη Λισαβόνα. Έχει πολύ καλή γνώση λογισμικών GIS, φωτογραμμετρίας και γεωπληροφορικής. Διαθέτει σημαντική εμπειρία οργάνωσης έργων καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας (υπήρξε υπεύθυνη έργου καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περ. Δυτικής Ελλάδας).

Στέλλα Καλαϊτζοπούλου

Διευθύντρια Έργων Καταπολέμησης Κουνουπιών

Βιολόγος, με εμπειρία στο συντονισμό έργων καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας από το 1997. Επιπλέον της διαχείρισης έργου καταπολέμησης κουνουπιών είναι υπεύθυνη του IT με κύριες αρμοδιότητες τη διαχείριση των δεδομένων πεδίου και την προσαρμογή του υλικολογισμικού της εταιρίας στις ανάγκες των έργων.  Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρίας.

Η Στέλλα Καλαϊτζοπούλου, βιολόγος του ΑΠΘ, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη Α.Ε. από το 1997. Είναι υπεύθυνη του IT της εταιρίας με κύριες ευθύνες :

  • τον σχεδιασμό, λειτουργία και συνεχείς αναβαθμίσεις της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης δεδομένων πεδίου της Οικοανάπτυξης (eBite) για τα  έργα καταπολέμησης κουνουπιών της εταιρείας,
  • τον μηχανισμό υποστήριξης απομακρυσμένων έργων,
  • την τεχνολογική αναβάθμιση των έργων καταπολέμησης κουνουπιών (νέα πρότυπα, νέες μεθοδολογίες, νέες μορφές οργάνωσης),
  • την χαρτογράφηση και ψηφιοποίηση εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών (κατασκευή δικτύων παρακολούθησης),
  • την οργάνωση συλλογής ακμαίων κουνουπιών για πολλαπλές χρήσεις (παρακολούθηση έργων, επιδημιολογική παρακολούθηση, αξιολόγηση συγκεκριμένων εφαρμογών),
  • την εφαρμογή και συμμόρφωση της λειτουργίας της εταιρίας με τα πρότυπα ποιότητας,
  • την παραγωγή υλικού επιμόρφωσης και κατάρτιση εποχιακού προσωπικού,

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην διαχείριση έργων καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας και συντονίζει το έργο καταπολέμησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Έχει διαχειρισθεί την επιδημία του ΙΔΝ και τα πρόσφατα κρούσματα ελονοσίας στην Κεντρική Μακεδονία, τόσο σε επιχειρησιακό, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο με απόλυτη επιτυχία (επιχειρησιακά και επικοινωνιακά). Είναι υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας και συντονίστρια του ερευνητικού προγράμματος WaMoS «Τηλεπισκοπική παρακολούθηση επιφανειακών υδάτων για την ορθολογική χρήση εντομοκτόνων σκευασμάτων σε έργα καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας»,  Τ1ΕΔΚ-05106, ΓΓΕΤ, 2018-2020.

Νίκος Λάζος

Τεχνικός Διευθυντής Καταπολέμησης Κουνουπιών

Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2000 με συμμετοχή σε έργα καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας. Κύριες αρμοδιότητες η διαχείριση καίριων διαδικασιών, η εφαρμογή των προδιαγραφών και ο εσωτερικός έλεγχος.

Χρήστος Καρυδάς

Διευθυντής Γεωργίας Ακριβείας

Γεωπόνος, Δρ. Γεωματικής, από το 2016 είναι ο κύριος σύμβουλος Τηλεπισκόπησης στην Οικοανάπτυξη σε θέματα γεωργίας και φυσικού περιβάλλοντος, με αντικείμενο την αναβάθμιση παλαιών και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών.

Ο Δρ. Χρήστος Καρυδάς έχει σπουδάσει γεωπονία στο Α.Π.Θ. με ειδικότητα στη διαχείριση εδαφικών πόρων (MSc) και έχει διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στην Τηλεπισκόπηση. Έχει εργασθεί ως κύριος επιστημονικός ερευνητής σε έργα χαρτογράφησης χρήσεων γης, μοντελοποίησης εδαφικής διάβρωσης, χαρτογράφησης βιομάζας σε φυσικά & γεωργικά οικοσυστήματα, αξιολόγησης καλλιεργητικών παραμέτρων, εκτίμησης περιβαλλοντικών κινδύνων και επιπτώσεων, κ.ά. Διδάσκει Τηλεπισκόπηση, Γεωγραφικά Πληροφορικά Συστήματα (GIS) και Διαχείριση Εδαφικών Πόρων σε τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έρευνά του δημοσιεύεται σε έγκριτα διεθνή περιοδικά υψηλού κύρους. Διατελεί Κριτής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας και πραγματογνώμων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Νίκος Πέρρος

Διευθυντής Νοτίου Ελλάδος

Γεωπόνος, MSc Γεωπληροφορικής, MSc στη Διασφάλιση ποιότητας, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2010 με ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και το συντονισμό έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Νοτίου Ελλάδας αλλά και συμμετοχή στις υπηρεσίες Γεωργίας Ακριβείας της εταιρίας.

Γιώργος Βλάχος

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών

Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών και λοιπών παρασίτων από το 2001. Από το 2018, είναι υπεύθυνος συντονισμού και υλοποίησης του έργου καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κρήτης.

Νίκος Γκαρλής

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης από το 2001, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα εντοπισμού και χαρτογράφησης εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών στο φυσικό, αστικό και περιαστικό σύστημα.

Κώστας Ιορδανίδης

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών και λοιπών παρασίτων της Οικοανάπτυξης από το 2000. Έχει μεγάλη εμπειρία στην οικολογική χαρτογράφηση σε μεγάλα υγροτοπικά συστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Νίκος Κελεμένης

Υπεύθυνος ΣμηΕΑ

Τεχνολόγος Γεωπόνος, MSc. Γεωργίας στο Περιβάλλον, υπεύθυνος του γραφείου Αθηνών. Εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2006 ως συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών και λοιπών παρασίτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Πάρης Τσαγκάρης

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών | Διαχείριση Αποθήκης

Τεχνολόγος Τροφίμων, υπεύθυνος προμηθειών και τεχνικής υποστήριξης των έργων της εταιρίας. Με συμμετοχή στο συντονισμό και διαχείριση επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης από το 1999. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα ακμαιοκτονίας κουνουπιών σε εξωτερικούς χώρους.

Στέλιος Τσερκέζος

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμηση Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης, στη Δυτική Ελλάδα. Εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2013. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα προνυμφοκτονίας και ακμαιοκτονίας στο περιαστικό και φυσικό σύστημα.

Λάζαρος Τέμπουρας

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμηση Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης από το 2015, με μεγάλη εμπειρία στη γραφειοκρατική υποστήριξη των έργων καταπολέμησης κουνουπιών.

Δημήτρης Παναγιώτου

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμηση Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2010 και είναι συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης από το 2016, με μεγάλη εμπειρία στη χαρτογράφηση εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών στο φυσικό και περιαστικό σύστημα.

Βασίλης Ανταλής

Υπεύθυνος Εργαστηρίου

Βιολόγος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2005, με συμμετοχή σε έργα καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Δυτικής Ελλάδας.  Από το 2010 συμμετέχει σε οροεπιδημιολογική μελέτη για την εξάπλωση του Ιού του Δυτικού Νείλου με εμπειρία σε περισσότερες από 1.000 αιμοληψίες σε περιστέρια και από 1.000 σε όρνιθες ανά την Ελλάδα.

Μίλτος Ιατρού

Υπεύθυνος Ανάλυσης Δεδομένων

Γεωπόνος, Δρ. Εδαφολογίας, συνεργάτης της Οικοανάπτυξης από το 2016. Προσφέρει υπηρεσίες στατιστικής ανάλυσης δεδομένων για την παραγωγή αλγορίθμων και λιπαντικής συμβουλής στο πλαίσιο των υπηρεσιών Γεωργίας Ακριβείας που προσφέρει η Οικοανάπτυξη.

Ο Μίλτος Ιατρού είναι πτυχιούχος γεωπόνος του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (2002). Έχει MSc στη σχολή βιολογικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Reading και διδακτορικό στην εδαφολογία από το Πανεπιστήμιο του Reading (2011). Είναι υπάλληλος της εταιρείας Οικοανάπτυξη από το 2016. Η εργασία του αφορά στην εκπόνηση εδαφολογικών μελετών  βασισμένες σε εδαφολογικά και γεωχωρικά δεδομένα που προέρχονται από τηλεπισκόπιση με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (μηχανικής μάθησης) για την ανάπτυξη λογισμικού ορθολογικής λίπανσης των γεωργικών καλλιεργειών με σκοπό τη συμβουλευτική για την ορθολογική εκμετάλλευση των εδαφικών πόρων, την αύξηση των αποδόσεων, την παραγωγή γεωργικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και την περιβαλλοντική προστασία. Η έρευνα του έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια και στην εντομολογική παρακολούθηση (κουνουπιών) με τη χρήση τεχνικών μηχανικής μάθησης, ενώ στο παρελθόν είχε διεξάγει έρευνα για την ανίχνευση της βερτισιλλίωσης της ελιάς με τη χρήση τηλεπισκόπησης. Επίσης έχει διεξάγει έρευνα στα πλαίσια της εργασίας του στο Ινστιτούτο Εδαφολογίας Θεσσαλονίκης για την ικανότητα συγκεκριμένων εκχυλισμάτων να ανιχνεύουν τροφοπενίες φωσφόρου στο έδαφος στα πλαίσια της ψηφιακής εδαφολογικής χαρτογράφησης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν εδαφολογική αναλυτική χημεία, ποσοτική μοντελοποίηση με τη χρήση μηχανικής μάθησης και τεχνητής όρασης (computer vision) για την πρόβλεψη του φυτικού στρες δια μέσου της τηλεπισκόπησης, της θρέψης του φυτού και της φυλλοδιαγνωστικής.

 Έχει συνυπογράψει 20 άρθρα με 139 αναφορές.

Ιωάννης Πεγιάδης

Υπεύθυνος Πληροφορικής

Με σπουδές στη Διοίκησης Συστημάτων εφοδιασμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (BSc Supply Chain Management) και μεταπτυχιακό στην ανάλυση δεδομένων επιχειρήσεων και στην επιστήμη αποφάσεων στο City College (MSc Business Analytics & Decision Science), ειδικεύεται στους τομείς της ανάλυσης δεδομένων (Data analysis), απεικόνισης δεδομένων (Data Visualization), διαχείρισης δεδομένων (Data Management) και μηχανικής μάθησης (Machine learning).

Αλέξανδρος Λαμπρίδης

Βοηθός Πληροφορικής

 

Ξανθή Τσένη

Υπεύθυνη GIS

Γεωλόγος, διδάκτωρ στη Γεωλογία και Msc στη Γεωπληροφορική, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2017 και είναι ειδική σε θέματα εφαρμογών GIS, ανάλυσης εικόνας, μοντελοποίησης και WebGIS.

Η PhD Ξανθή Τσένη, έχει πτυχίο Γεωλογίας από το Πανεπιστήμιο Πατρών και πτυχίο MSc στην Γεωπληροφορική (ειδίκευση στην πολυκριτηριακή ανάλυση και στην αντικειμενοστρεφή ανάλυση εικόνων – OBIA) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Είναι υποψήφια διδάκτορας Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει εμπειρία στην διαχείριση περιβαλλοντικών δεδομένων, στις μεθόδους ανάπτυξης συστημάτων υποστήριξης λήψεων  αποφάσεων για την εκτίμηση επικινδυνότητας. Από το 2011 είναι εξωτερικός συνεργάτης στον Τομέα Γεωγραφίας και Χωροταξίας στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ (με επαγγελματική εμπειρία  στην διδασκαλία GIS). Έχει συμμετάσχει σε τρία εθνικά και ένα διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα (Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ΕΜΠ). Από τις αρχές του 2017, είναι υπεύθυνη της ομάδας Γεωπληροφορικής της Οικοανάπτυξης, με κύριο αντικείμενο τη συλλογή, χαρτογράφηση και ανάλυση γεωγραφικών δεδομένων καθώς και τη δημιουργία γεωβάσεων δεδομένων και τη μοντελοποίηση.

Αναστασία Δουδούμη

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Υπεύθυνη του λογιστηρίου, με σπουδές στην λογιστική επιστήμη, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2008 διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του λογιστηρίου και την αξιόπιστη παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων.

Βασίλης Ποντικέρης

Βοηθός Οικονομικής Διεύθυνσης 

Με πτυχίο Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2022, με βασικές αρμοδιότητες την ανάλυση και διαχείριση οικονομικών δεδομένων της εταιρίας.

Ζωή Μπασιούρη

Υπεύθυνη Διοικητικών Λειτουργιών 

Με σπουδές στην αρχιτεκτονική, είναι υπεύθυνη για τις καθημερινές δραστηριότητες υποστήριξης της εταιρίας και υλοποιεί τις διοικητικές διαδικασίες. 

Μεταξύ άλλων, συνδράμει στις οργανωτικές αλλαγές, επικοινωνεί την πολιτική της διοίκησης και είναι υπεύθυνη εξωστρέφειας της εταιρίας έχοντας την ευθύνη λειτουργίας του site και των social media. 

Ιωάννα Γαβριελάτου

Γραμματειακή Υποστήριξη

Με σπουδές βοηθού λογιστηρίου και μεταπτυχιακό στην “Οικονομική & ανάλυση δεδομένων”, είναι υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας στη Νότια Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει την υποστήριξη της ανοικτής γραμμής επικοινωνίας για το κοινό.

Σωτήρης Παπαδόπουλος

Τεχνική Υποστήριξη Έργων

Τεχνικός, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2001, έχοντας αναλάβει τη συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού και του στόλου που διαθέτει η εταιρεία.