Οι άνθρωποι μας

Σπύρος Μουρελάτος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Βιολόγος με διδακτορικό στην Υδροβιολογία, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  εταιρίας. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 οργάνωσε και ανέδειξε τα έργα καταπολέμησης κουνουπιών στην Ελλάδα αλλά και ευρύτερα στην Ευρώπη, τα επόμενα χρόνια, από τη θέση του προέδρου της EMCA (Europaean Mosquito Control Association). Αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας από τους πλέον ειδικούς σε θέματα καταπολέμησης κουνουπιών.

Ο Δρ. Σπυρίδων Μουρελάτος είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος υδροβιολογίας από το πανεπιστήμιο P & M Curie του Παρισίου. Εχει σημαντική εμπειρία στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης και προγραμμάτων καταπολέμησης κουνουπιών και είναι πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). 

Το 1997, με την συμβολή των συνεργατών του, σχεδίασε και οργάνωσε το πρώτο έργο καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας στους ορυζώνες της Θεσσαλονίκης με τη χρήση μεθοδολογιών προνυμφοκτονίας. Από το 2010, μετά την εκδήλωση επιδημίας του Ιού του Δυτικού Νείλου (ΙΔΝ) στην Κεντρική Μακεδονία και το 2011 οπότε και κατεγράφησαν αυτόχθονα κρούσματα ελονοσίας στην Πελοπόννησο, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην αντιμετώπιση του ΙΔΝ και στις δράσεις αποτροπής επανεγκατάστασης της ελονοσίας στην χώρα. 

Το 2014 ήταν πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του διεθνούς συνεδρίου της Ε-SOVE (European Society of Vector Ecology) στην Θεσσαλονίκη και το 2017 ήταν πρόεδρος αντίστοιχα του διεθνούς συνεδρίου της EMCA (European Mosquito Control Association) στο Montenegro.

Διετέλεσε πρόεδρος της EMCA τη διετία 2015 – 2016 και ως εκπρόσωπός της συμμετείχε ενεργά στην προετοιμασία της συνάντησης εμπειρογνωμόνων για λογαριασμό του WHO-Europe με αντικείμενο «Technical consultation on Vector-borne Diseases and control in the WHO European Region». τα αποτελέσματα των εργασιών της οποίας εντάχθηκαν στο σχετικό manual του WHO (World Health Organization) το 2019.

Έχει προσκληθεί επανειλημμένα σε διεθνή fora για να παρουσιάσει την εμπειρία της Οικοανάπτυξης και αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της καταπολέμησης των κουνουπιών μεγάλης κλίμακας, με επιστημονικό έργο δημοσιευμένο σε έγκριτα επιστημονικά και τεχνικά περιοδικά.

Τάσος Φωτιάδης

Γενικός Διευθυντής

Τεχνολόγος Γεωπόνος, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ το 2006, αρχικά στο τμήμα ελέγχου παρασίτων, το 2010 στο τμήμα καταπολέμησης κουνουπιών και το 2014 στο οικονομικό τμήμα και στο τμήμα διαχείρισης προσωπικού. Σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού Διευθυντή της εταιρίας.           

Ο Τάσος Φωτιάδης είναι τεχνολόγος γεωπόνος και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία απασχολούμενος αρχικά στις οικογενειακές του επιχειρήσεις στους τομείς του λιανεμπορίου και του τουρισμού. Στη συνέχεια υπήρξε διευθυντής Βορείου Ελλάδας της εταιρείας IMPERIAL CHEMICAL INDUSTRIES, Δ/νων σύμβουλος της διαφημιστικής ADVANCE AE και μέχρι το 2021 συνιδιοκτήτης της  εταιρείας αγροεφοδίων ΑΓΡΟΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΕ

Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με τον έλεγχο παρασίτων ενώ από το 2003 ειδικότερα με την καταπολέμηση κουνουπιών αναλαμβάνοντας με την ατομική επιχείρησή του ΒΙΩΝ (ως εργολάβος ή υπεργολάβος) έργα μεγάλης κλίμακας (Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Δράμας, Ανατολικής Αττικής, Δήμοι Νέων Μουδανιών, Τορώνης, Καλαμαριάς, Χαλάστρας κ.ά.).    

Η συνεργασία του με την ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ξεκίνησε το 2006, αρχικά στο τμήμα ελέγχου παρασίτων, το 2010 στο τμήμα καταπολέμησης κουνουπιών και το 2014 στο οικονομικό τμήμα και στο τμήμα διαχείρισης προσωπικού. Σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού Διευθυντή της εταιρείας.        

Sandra Gewehr

Διευθύντρια Έρευνας & Ανάπτυξης

Βιολόγος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 1998 και είναι υπεύθυνη για θέματα Δημόσιας Υγείας που σχετίζονται με τα κουνούπια. Διευθύνει το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας ενώ είναι μέλος του ΔΣ και επόμενη πρόεδρος της EMCA (European Mosquito Control Association).

Η Dipl. Biol. Sandra Gewehr (MSc, Πανεπιστήμιο της Κολωνίας) εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 1998. Ως διευθύντρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας έχει αντικείμενα:

 1. την συνολική εποπτεία της υλοποίησης των ερευνητικών έργων της εταιρίας, 
 2. την διαχείριση και ανάλυση δεδομένων πεδίου (βάσεις δεδομένων, GIS, δεδομένα τηλεπισκόπησης), 
 3. την έρευνα, σύνταξη και εφαρμογή πρωτόκολλων απόκρισης σε θέματα ασθενειών μεταδιδόμενων με διαβιβαστές, 
 4. την εντομολογική και επιδημιολογική επιτήρηση (ταυτοποίηση κουνουπιών, οργάνωση και ανάλυση δεδομένων σε κουνούπια και ζώα-δείκτες), 
 5. την παρακολούθηση και αξιολόγηση νέων τεχνολογιών, εξοπλισμού και σκευασμάτων και ανάπτυξη νέων μεθοδολογιών και υπηρεσιών στην καταπολέμηση κουνουπιών σε επιχειρησιακό επίπεδο, 
 6. την επιστημονική ευθύνη για την διενέργεια πρακτικών, πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών που υλοποιούνται στην εταιρεία, 
 7. την ευθύνη ανταλλαγής τεχνογνωσίας με ομόλογους οργανισμούς και ερευνητικά ιδρύματα του εξωτερικού. 

Είναι αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας σε θέματα καταπολέμησης κουνουπιών και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EMCA και επίσης από το 2018 είναι πιστοποιημένη εμπειρογνώμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Το 2014 διοργάνωσε το πρώτο διεθνές σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης σε θέματα ελέγχου διαβιβαστών ασθενειών (Field training course for vector control) για λογαριασμό των Ε-SOVE και EMCA στη Θεσσαλονίκη, και διοργάνωσε το 2016 το ίδιο σεμινάριο και στη Λισαβόνα. Έχει πολύ καλή γνώση λογισμικών GIS, φωτογραμμετρίας και γεωπληροφορικής. Διαθέτει σημαντική εμπειρία οργάνωσης έργων καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας (υπήρξε υπεύθυνη έργου καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περ. Δυτικής Ελλάδας).

Στέλλα Καλαϊτζοπούλου

Διευθύντρια Έργων Καταπολέμησης Κουνουπιών

Βιολόγος, με εμπειρία στο συντονισμό έργων καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας από το 1997. Επιπλέον της διαχείρισης έργου καταπολέμησης κουνουπιών είναι υπεύθυνη του IT με κύριες αρμοδιότητες τη διαχείριση των δεδομένων πεδίου και την προσαρμογή του υλικολογισμικού της εταιρίας στις ανάγκες των έργων.  Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρίας.

Η Στέλλα Καλαϊτζοπούλου, βιολόγος του ΑΠΘ, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη Α.Ε. από το 1997. Είναι υπεύθυνη του IT της εταιρίας με κύριες ευθύνες :

 • τον σχεδιασμό, λειτουργία και συνεχείς αναβαθμίσεις της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης δεδομένων πεδίου της Οικοανάπτυξης (eBite) για τα  έργα καταπολέμησης κουνουπιών της εταιρείας,
 • τον μηχανισμό υποστήριξης απομακρυσμένων έργων,
 • την τεχνολογική αναβάθμιση των έργων καταπολέμησης κουνουπιών (νέα πρότυπα, νέες μεθοδολογίες, νέες μορφές οργάνωσης),
 • την χαρτογράφηση και ψηφιοποίηση εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών (κατασκευή δικτύων παρακολούθησης),
 • την οργάνωση συλλογής ακμαίων κουνουπιών για πολλαπλές χρήσεις (παρακολούθηση έργων, επιδημιολογική παρακολούθηση, αξιολόγηση συγκεκριμένων εφαρμογών),
 • την εφαρμογή και συμμόρφωση της λειτουργίας της εταιρίας με τα πρότυπα ποιότητας,
 • την παραγωγή υλικού επιμόρφωσης και κατάρτιση εποχιακού προσωπικού,

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην διαχείριση έργων καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας και συντονίζει το έργο καταπολέμησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Έχει διαχειρισθεί την επιδημία του ΙΔΝ και τα πρόσφατα κρούσματα ελονοσίας στην Κεντρική Μακεδονία, τόσο σε επιχειρησιακό, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο με απόλυτη επιτυχία (επιχειρησιακά και επικοινωνιακά). Είναι υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας και συντονίστρια του ερευνητικού προγράμματος WaMoS «Τηλεπισκοπική παρακολούθηση επιφανειακών υδάτων για την ορθολογική χρήση εντομοκτόνων σκευασμάτων σε έργα καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας»,  Τ1ΕΔΚ-05106, ΓΓΕΤ, 2018-2020.

Νίκος Πέρρος

Διευθυντής Νοτίου Ελλάδος

Γεωπόνος, MSc Γεωπληροφορικής, MSc στη Διασφάλιση ποιότητας, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2010 με ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και το συντονισμό έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Νοτίου Ελλάδας αλλά και συμμετοχή στις υπηρεσίες Γεωργίας Ακριβείας της εταιρίας.

Νίκος Λάζος

Τεχνικός Διευθυντής Καταπολέμησης Κουνουπιών

Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2000 με συμμετοχή σε έργα καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας. Κύριες αρμοδιότητες η διαχείριση καίριων διαδικασιών, η εφαρμογή των προδιαγραφών και ο εσωτερικός έλεγχος.

Χρήστος Καρυδάς

Διευθυντής Γεωργίας Ακριβείας

Γεωπόνος, Δρ. Γεωματικής, από το 2016 είναι ο ειδικός στο αντικείμενο της Τηλεπισκόπησης στην Οικοανάπτυξη σε θέματα γεωργίας και φυσικού περιβάλλοντος, για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών.

Ο Δρ. Χρήστος Καρυδάς έχει σπουδάσει γεωπονία στο Α.Π.Θ. με ειδικότητα στη διαχείριση εδαφικών πόρων (MSc) και έχει διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στην Τηλεπισκόπηση. Έχει εργασθεί ως κύριος επιστημονικός ερευνητής σε έργα χαρτογράφησης χρήσεων γης, μοντελοποίησης εδαφικής διάβρωσης, χαρτογράφησης βιομάζας σε φυσικά & γεωργικά οικοσυστήματα, αξιολόγησης καλλιεργητικών παραμέτρων, εκτίμησης περιβαλλοντικών κινδύνων και επιπτώσεων, κ.ά. Διδάσκει Τηλεπισκόπηση, Γεωγραφικά Πληροφορικά Συστήματα (GIS) και Διαχείριση Εδαφικών Πόρων σε τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έρευνά του δημοσιεύεται σε έγκριτα διεθνή περιοδικά υψηλού κύρους. Διατελεί Κριτής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας και πραγματογνώμων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Γιώργος Βλάχος

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών

Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών και λοιπών παρασίτων από το 2001. Από το 2018, είναι υπεύθυνος συντονισμού και υλοποίησης του έργου καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κρήτης.

Νίκος Γκαρλής

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης από το 2001, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα εντοπισμού και χαρτογράφησης εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών στο φυσικό, αστικό και περιαστικό σύστημα.

Κώστας Ιορδανίδης

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών και λοιπών παρασίτων της Οικοανάπτυξης από το 2000. Έχει μεγάλη εμπειρία στην οικολογική χαρτογράφηση σε μεγάλα υγροτοπικά συστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Νίκος Κελεμένης

Υπεύθυνος ΣμηΕΑ

Τεχνολόγος Γεωπόνος, MSc. Γεωργίας στο Περιβάλλον, υπεύθυνος του γραφείου Αθηνών. Εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2006 ως συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών και λοιπών παρασίτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Δημήτρης Παναγιώτου

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμηση Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2010 και είναι συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης από το 2016, με μεγάλη εμπειρία στη χαρτογράφηση εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών στο φυσικό και περιαστικό σύστημα.

Λάζαρος Τέμπουρας

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμηση Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης από το 2015, με μεγάλη εμπειρία στη γραφειοκρατική υποστήριξη των έργων καταπολέμησης κουνουπιών.

Πάρης Τσαγκάρης

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών | Διαχείριση Αποθήκης

Τεχνολόγος Τροφίμων, υπεύθυνος προμηθειών και τεχνικής υποστήριξης των έργων της εταιρίας. Με συμμετοχή στο συντονισμό και διαχείριση επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης από το 1999. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα ακμαιοκτονίας κουνουπιών σε εξωτερικούς χώρους.

Στέλιος Τσερκέζος

Υπεύθυνος Έργου Καταπολέμηση Κουνουπιών

Τεχνολόγος Γεωπόνος, συντονιστής και υπεύθυνος επιμέρους έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης, στη Δυτική Ελλάδα. Εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2013. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα προνυμφοκτονίας και ακμαιοκτονίας στο περιαστικό και φυσικό σύστημα.

Βασίλης Ανταλής

Υπεύθυνος Εργαστηρίου

Βιολόγος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2005, με συμμετοχή σε έργα καταπολέμησης κουνουπιών μεγάλης κλίμακας στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Δυτικής Ελλάδας.  Από το 2010 συμμετέχει σε οροεπιδημιολογική μελέτη για την εξάπλωση του Ιού του Δυτικού Νείλου με εμπειρία σε περισσότερες από 1.000 αιμοληψίες σε περιστέρια και από 1.000 σε όρνιθες ανά την Ελλάδα.

Ελισάβετ Χαριζάνη

Υπεύθυνη Αναλύσεων

Βιολόγος

Ξανθή Τσένη

Υπεύθυνη GIS

Γεωλόγος, διδάκτωρ στη Γεωλογία και Msc στη Γεωπληροφορική, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2017 και είναι ειδική σε θέματα εφαρμογών GIS, ανάλυσης εικόνας, μοντελοποίησης και WebGIS.

Η PhD Ξανθή Τσένη, έχει πτυχίο Γεωλογίας από το Πανεπιστήμιο Πατρών και πτυχίο MSc στην Γεωπληροφορική (ειδίκευση στην πολυκριτηριακή ανάλυση και στην αντικειμενοστρεφή ανάλυση εικόνων – OBIA) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Είναι υποψήφια διδάκτορας Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει εμπειρία στην διαχείριση περιβαλλοντικών δεδομένων, στις μεθόδους ανάπτυξης συστημάτων υποστήριξης λήψεων  αποφάσεων για την εκτίμηση επικινδυνότητας. Από το 2011 είναι εξωτερικός συνεργάτης στον Τομέα Γεωγραφίας και Χωροταξίας στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ (με επαγγελματική εμπειρία  στην διδασκαλία GIS). Έχει συμμετάσχει σε τρία εθνικά και ένα διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα (Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ΕΜΠ). Από τις αρχές του 2017, είναι υπεύθυνη της ομάδας Γεωπληροφορικής της Οικοανάπτυξης, με κύριο αντικείμενο τη συλλογή, χαρτογράφηση και ανάλυση γεωγραφικών δεδομένων καθώς και τη δημιουργία γεωβάσεων δεδομένων και τη μοντελοποίηση.

Αλέξανδρος Λαμπρίδης

Προγραμματιστής / Software Developer

Απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και με ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο στην επιστήμη των υπολογιστών, εστιάζει στη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση της καινοτομίας της εταιρίας.

Έχει την ευθύνη της ανάπτυξη και την αυτοματοποίηση του λογισμικού, της διαχείρισης της βάσης δεδομένων και της υποστήριξης των προϊόντων μηχανικής μάθηση. 

Αναστασία Δουδούμη

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Υπεύθυνη του λογιστηρίου, με σπουδές στην λογιστική επιστήμη, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2008 διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του λογιστηρίου και την αξιόπιστη παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων.

Ζωή Μπασιούρη

Υπεύθυνη Διοικητικών Λειτουργιών 

Με σπουδές στην αρχιτεκτονική, είναι υπεύθυνη για τις καθημερινές δραστηριότητες υποστήριξης της εταιρίας και υλοποιεί τις διοικητικές διαδικασίες. 

Μεταξύ άλλων, συνδράμει στις οργανωτικές αλλαγές, επικοινωνεί την πολιτική της διοίκησης και είναι υπεύθυνη εξωστρέφειας της εταιρίας έχοντας την ευθύνη λειτουργίας του site και των social media. 

Ιωάννα Γαβριελάτου

Γραμματειακή Υποστήριξη | Βοηθός Λογιστηρίου

Με σπουδές βοηθού λογιστηρίου και μεταπτυχιακό στην “Οικονομική & ανάλυση δεδομένων”, είναι υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας στη Νότια Ελλάδα και παράλληλα συνδράμει σε διαδικασίες του λογιστηρίου. Επιπλέον, έχει αναλάβει την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας της εταιρείας για το κοινό.

Νίκη Μάρκου

Γραμματειακή Υποστήριξη

Τεχνολόγος Γεωπόνος, είναι υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας και παράλληλα συνδράμει σε διαδικασίες του λογιστηρίου.

Σωτήρης Παπαδόπουλος

Τεχνική Υποστήριξη Έργων

Τεχνικός, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2001, έχοντας αναλάβει τη συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού και του στόλου που διαθέτει η εταιρεία.

Ηλίας Γεωργακόπουλος

Υπεύθυνος Περιφερειακής Ενότητας

Τεχνολόγος Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2017. Είναι υπεύθυνος για την Περιφερειακή Ενότητα Αχαϊας του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κωνσταντίνος Καζάνας

Υπεύθυνος Περιφερειακής Ενότητας

Τεχνολόγος Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2016. Είναι υπεύθυνος για την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μανώλης Κουναλάκης

Υπεύθυνος Περιφερειακής Ενότητας

Περιβαλλοντολόγος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2018. Είναι υπεύθυνος για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κρήτης.

Upload Image...

Φωτεινή Κυβερτζικίδου

Υπεύθυνη Περιφερειακής Ενότητας

Τεχνολόγος Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2016. Είναι υπεύθυνη για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης (Ανατολική Θεσσαλονίκη) και Χαλκίδικης.

Αντώνης Μαλεκάκης

Υπεύθυνος Περιφερειακής Ενότητας

Τεχνολόγος Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2019. Είναι υπεύθυνος για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κρήτης.

Upload Image...

Λευτέρης Σουλής

Υπεύθυνος Περιφερειακής Ενότητας

Εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2005. Είναι υπεύθυνος για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Ιάκωβος Φωτιάδης

Υπεύθυνος Περιφερειακής Ενότητας

Τεχνολόγος Γεωπόνος, εργάζεται στην Οικοανάπτυξη από το 2018. Είναι υπεύθυνος για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Βασιλική Κοσμίδου

Συνεργάτης | Διαχείριση ερευνητικών έργων

Γεωλόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Γεωπιστήμες Πετρελαίου στο Imperial College London και στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Εμπειρία στις δημόσιες προμήθειες και στη διαχείριση συμβάσεων και έργων. 

Upload Image...

Αλέξης Μπρέζας

Συνεργάτης | Έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας