Στα Ιωάννινα, η τριήμερη εταιρική συνάντηση εργασίας της Οικοανάπτυξης (12-14/01/2023)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εταιρική συνάντηση της Οικοανάπτυξης στα Ιωάννινα (12-14/01/2023) .

Για πρώτη φορά, εκτός από τους 34 εργαζόμενους της Οικοανάπτυξης, δόθηκε βήμα σε τέσσερις εκλεκτούς προσκεκλημένους, έμπειρους επαγγελματίες από τον χώρο τους:

  • Δημήτρης Ζάχος από την εταιρία Rhetor Law, που μίλησε για την νομική υποστήριξη, προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας και διαχείριση προσωπικών δεδομένων
  • Δημήτρης Αγγελάκης από την εταιρία Maestro, που παρουσίασε τα βασικά στοιχεία του auditing που διενήργησαν για την Οικοανάπτυξη τα στελέχη της Maestro στο δεύτερο εξάμηνο του 2022
  • Δημήτρης Παπαδόπουλος, senior software engineer από το Λονδίνο, που παρουσίασε εξ αποστάσεως το project factory (νέα αρχιτεκτονική αυτοματισμού downloading και model run) που παραδόθηκε πρόσφατα στην Οικοανάπτυξη)
  • Θανάσης Τσίγγανας, δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσίασε ιστορική αναδρομή τριάντα χρόνων της παρουσίας του προβλήματος των κουνουπιών και των έργων καταπολέμησης στα ΜΜΕ

Η τριήμερη αυτή συνάντηση επικεντρώθηκε σε τέσσερις θεματικές που ήταν: εταιρική παρουσίαση, έργα καταπολέμησης κουνουπιών, data analytics και Έρευνα και Ανάπτυξη, Επικοινωνία και εξωστρέφεια.

Πριν από την συνάντηση, για πρώτη φορά, τέθηκαν από όλους τους εργαζόμενους άνω των 250 ερωτήσεων, οι οποίες απαντήθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών είτε υπό μορφή παρουσιάσεων (περίπου 20 παρουσιάσεις) είτε από τα αρμόδια στελέχη. Επίσης, υποβλήθηκαν για πρώτη φορά σε πραγματικό χρόνο ψηφιακά ερωτηματολόγια αξιολόγησης και απόψεων που συμπληρώθηκαν από τους παριστάμενους πάνω στις τέσσερις θεματικές.

Πρόκειται για την 7η εταιρική συνάντηση εκτός εγκαταστάσεων της εταιρίας, η οποία διακρίθηκε ως ιδιαίτερα εποικοδομητική, διαδραστική και εξωστρεφής. Ειδικότερα για την καταπολέμηση κουνουπιών, θα ακολουθήσει όπως κάθε χρόνο, διήμερη εκπαίδευση στελεχών στις εγκαταστάσεις της Οικοανάπτυξης στην Χαλάστρα.