Η ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ στην AGREXA 2022

Η ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ συμμετείχε ενεργά με την παρουσία στελεχών της στην 19η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας ΑgreXa 2022, τόσο στο πλαίσιο της έκθεσης όσο και με σχετική επιστημονική ομιλία.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 03/09/2022, ο Νίκος Πέρρος, Δ/ντής Νοτίου Ελλάδας της εταιρίας, πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα την “Γενικές αρχές Γεωργίας Ακριβείας” και παρουσίασε συνοπτικά τις θεωρητικές βάσεις της Γεωργίας Ακριβείας αλλά και τη σύγχρονη προσέγγιση της ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στα προβλήματα που άπτονται της αγροτικής παραγωγής.

Την ίδια ημέρα, ο Νίκος Κελεμένης, επιχειρησιακός υπεύθυνος για τον στόλο ΣμηΕΑ – Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών – της εταιρίας, προχώρησε σε επίδειξη της επιχειρησιακής χρήσης και ενσωμάτωσης (Χαρτογράφηση και Ψεκασμός) των ΣμηΕΑ σε έργα Γεωργίας Ακριβείας σε πραγματικές συνθήκες. Κατά τη διάρκειά της διενεργήθηκε επίδειξη δράσεων χαρτογράφησης με drone με RTK GPS, δημιουργίας χαρτογραφικού υποβάθρου με εξειδικευμένο λογισμικό και τέλος με ψεκασμό ελαιόδενδρων με χρήση drone τελευταίας γενιάς..

Η παρουσία μας στην έκθεση συνδυάστηκε με τη συμμετοχή και άλλων στελεχών μας όπου στο περίπτερό μας παρείχαν πληροφορίες για τη Γεωργία ακριβείας, τα drones και εν γένει τις υπηρεσίες μας σε ενδιαφερόμενους πολίτες και φορείς.

Ευχαριστούμε το Δήμο Ερυμάνθου για την πρόσκληση.