Διήμερη συνάντηση εργασίας της Οικοανάπτυξης

Διήμερη συνάντηση εργασίας των Υπευθύνων Έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2016 στο Ελατοχώρι Πιερίας, στον ξενώνα ΠΙΕΡΙΩΝ ΜΟΥΣΕΣ. Η διοργάνωση της διημερίδας κρίθηκε σκόπιμη ώστε να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα την καταπολέμηση κουνουπιών.

Στόχος ήταν, μέσα από οργανωμένες παρουσιάσεις και συζητήσεις, να τεθούν οι βάσεις για την υλοποίηση των έργων της εταιρίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή πιο αποδοτικά και με τα καλύτερα αποτελέσματα.Πρόθεσή μας ήταν στο τέλος του διημέρου  να έχουμε πάρει ή να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τις αναγκαίες αποφάσεις που θα μας οδηγήσουν  στην αναβάθμιση των έργων, στην επιβεβαίωση της ορθότητας των ενεργειών μας και στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά την εκτέλεση των έργων. Πρόθεση που τελικά επετεύχθη…

Στη συνάντηση εργασίας παρουσιάστηκαν από τους Υπευθύνους στοιχεία των επιμέρους έργων που έχει αναλάβει η Οικοανάπτυξη σε επιστημονικό και επιχειρησιακό επίπεδο, σε επίπεδο εμπειρίας και τεχνογνωσίας, καθώς και σε ανθρώπινο δυναμικό, σε εξοπλισμό και σε μέσα που διαθέτει σε κάθε έργο. Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην παρουσίαση των κρίσιμων στοιχείων κάθε έργου, στα προβλήματα που ανακύπτουν κατά τη διάρκειά τους και τη δυνατότητα ανταπόκρισης της εταιρείας σε καταστάσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την επιτυχία του κάθε έργου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Διοίκηση της εταιρείας με το Σπύρο Μουρελάτο, Γιώργο Ιατρού και Κωστή Κωτούλα και 15 στελέχη της εταιρείας, όλοι υπεύθυνοι για την οργάνωση και το συντονισμό έργων καταπολέμησης κουνουπιών της Οικοανάπτυξης σε επιμέρους περιοχές. Και πιο συγκεκριμένα, με αλφαβητική σειρά: Gewehr Sandra, Βλάχος Γιώργος, Γκαρλής Νίκος, Ζησιμόπουλος Αντώνης, Ιορδανίδης Κώστας, Καλαϊτζοπούλου Στέλλα, Κελεμένης Νίκος, Λάζος Νίκος, Παπαδόπουλος Σωτήρης, Πέρρος Νίκος, Πιαστόπουλος Δημήτρης, Σλάβη Λυσιμάχη, Σουλής Λευτέρης, Τσαγκάρης Πάρης, Φωτιάδης Τάσος (αισθητή ήταν η απουσία του Ανταλή Βασίλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επειγόντων προσωπικών υποχρεώσεων που προέκυψαν).

Image Gallery