Παρουσίαση Προγράμματος «Καταπολέμηση Κουνουπιών» σε Π.Ε. Φλώρινας και Π.Ε. Καστοριάς

Συνεχίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η επικοινωνία του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στο ευρύ κοινό, με την παρουσίαση δράσεων του προγράμματος σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Μαΐου σε Φλώρινα και Καστοριά.

Εκπρόσωποι της εταιρίας παρουσίασαν την διαδικασία δειγματοληψίας για την παρακολούθηση της παρουσίας προνυμφών, τα στάδια του βιολογικού κύκλου του κουνουπιού ενώ επίσης πραγματοποιήθηκε και επίδειξη ψεκασμού με drones.

Στην επίδειξη της Φλώρινας και συγκεκριμένα στο Λιμνοχώρι Αμυνταίου παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννα Βασιλειάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο Διευθυντής ΑΟΚ Π.Ε. Φλώρινας Βασίλης Άμπας, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ιωάννης Πέγιου και ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου Παύλος Σαρηγιαννίδης.

Αντίστοιχα, την παρουσίαση του προγράμματος στην Καστοριά στις 6/5 παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γεώργιος Μαργαρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Καλλιόπη Κυριακίδου-Τσιάγγου, η Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, η Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας Κοζάνης Ιωάννα Βασιλειάδου, o Αντιδήμαρχος Καστοριάς Σωκράτης Πέλκας, ο Δ/ντης του Κ.Υ. Άργους Ορεστικού  Σταύρος Μαγάλιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς Απόστολος Τζιώτζης, υπηρεσιακοί παράγοντες και ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την ενημέρωση του κοινού μέσω των δράσεων αυτών αλλά και τον τοπικό τύπο για την κάλυψη και διάχυση των εκδηλώσεων αυτών.

Δείτε ενδεικτικά κάποιες αναδημοσιεύσεις : floriniotika.gr, radio-lehovo.gr, sentra.com.gr