Ο Σπύρος Μουρελάτος στην ημερίδα Fresher στην έκθεση Freskon

Πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ το Σάββατο 14 Μαΐου, στα πλαίσια της έκθεσης Freskon στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ημερίδα του περιοδικού Fresher.

Καλεσμένοι του περιοδικού σε συζήτηση ήταν οι: κος Χρήστος Γιαννακάκης (EΘΕΑΣ), κος Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (ΑγροΛύσις), δρ. Σπύρος Μουρελάτος (Οικοανάπτυξη), κος Αντώνης Παυλίδης (Vitro), κος Άρης Ζαμίδης (Tractor GPS), κος Κώστας Ελευθεριάδης (Αγρότης-Παραγωγός) με συντονιστή τον κο Γιάννη Πανάγο, εκδότη και διευθυντή της Agrenda.

Στη διάρκεια της συζήτησης ο δρ. Σπύρος Μουρελάτος ανέφερε με έμφαση πως «Μπήκαμε με μεθοδικό τρόπο στην αγορά, φτιάχνοντας δύο προϊόντα που προωθούμε. Δεν κινούμαστε στη λογική των επιδοτήσεων». Αμέσως μετά και περιγράφοντας τη στόχευση της εταιρίας τόνισε πως «Το πρώτο που καταφέραμε ήταν σε μία ενοποιημένη καλλιέργεια όπως οι ορυζώνες, να έχουμε πάνω από 5.000 στρέμματα με τουλάχιστον 5-10 παραγωγούς, οι οποίοι ακολουθούν τη δική μας λιπαντική συμβουλή που προκύπτει από τον συνδυασμό δορυφορικών δεδομένων και εδαφολογικών αναλύσεων καθώς και δεδομένων που προέρχονται από τις αγροτικές μηχανές των παραγωγών. Γεωργία ακριβείας χωρίς τεχνολογία δεν νοείται».

Για αναλυτικότερη περιγραφή των θεμάτων που τέθηκαν προς συζήτηση διαβάστε τη δημοσίευση της Agronews.