Εταιρικό Rebranding

 

Μετά από 26 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε το εταιρικό μας προφίλ, παραμένοντας πάντα σταθεροί στις αρχές και τις αξίες μας.

Στην «Οικοανάπτυξη» υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τον τομέα των περιβαλλοντικών εφαρμογών με εξειδίκευση την καταπολέμηση κουνουπιών, υλοποιώντας έργα σε δέκα Περιφέρειες και έχοντας παρουσία σε 220 Δήμους και 6.000 οικισμούς της Ελλάδας.

Πλέον κάνουμε άλμα στη νέα εποχή ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες, ενώ αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία ανάκτησης και ανάλυσης δεδομένων – Bigdata και μεθόδους τεχνητής νοημοσύνης αναπτύσσουμε βραβευμένα προβλεπτικά μοντέλα και ψηφιακά προϊόντα.

Οι πρωτοποριακές μας λύσεις απευθύνονται πια και σε άλλους τομείς όπως της σύγχρονης γεωργίας, της κτηνοτροφίας και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Το νέο brand που δημιουργήσαμε είναι στα χρώματα του περιβάλλοντος και της καινοτομίας. Με τις σταθερές αξίες που σηματοδοτούν τη νέα δυναμική και εξωστρεφή μας δράση, απαντάμε στην πρόκληση των σύγχρονων απαιτήσεων και αναγκών στο εθνικό και ευρωπαϊκό οικοσύστημα της έρευνας και της ανάπτυξης. Με τη δυναμική μας ανανέωση δημιουργούμε νέα προστιθέμενη αξία στο εταιρικό μας προφίλ με τελικό αποδέκτη την κοινωνία.