Συμμετοχή της ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στην εκδήλωση «Agriculture 4.0: New Generation of Farming»

Με τη συμμετοχή της ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και συγκεκριμένα του Δρ. Σπύρου Μουρελάτου πραγματοποιήθηκε ενημερωτικού χαρακτήρα εκδήλωση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για τον αγροδιατροφικό τομέα με τον τίτλο «Agriculture 4.0: New Generation of Farming».

Η εν λόγω εκδήλωση που διενεργήθηκε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 13:00, στην Αίθουσα Α. Ριάδης, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-Helexpo), τελεί υπό τη διοργάνωση των IDGC (Industry Disruptors Game Changers) και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EIT Food, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων του κλάδου και φιλοδοξεί να συσπειρώσει το οικοσύστημα καινοτομίας στον τομέα της αγροδιατροφής και τον παραγωγικό διάλογο γύρω από τις ευκαιρίες στη γεωργία ακριβείας και τις εφαρμογές στην καλλιέργεια του ρυζιού και του κρασιού.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος μίας σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών από τους Industry Disruptors Game Changers και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EIT Food που στοχεύουν στην ενίσχυση και προώθηση του αγροδιατροφικού κλάδου στην Ελλάδα.