Ημερίδα της Οικοανάπτυξης με θέμα “Γεωργία Ακριβείας από την Οικοανάπτυξη – συμβουλευτική λίπανσης και ζιζανιοκτονίας μεγάλων καλλιεργειών”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, στο ξενοδοχείο Lazart Hotel, στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα της Οικοανάπτυξης με θέμα “Γεωργία Ακριβείας από την Οικοανάπτυξη – συμβουλευτική λίπανσης και ζιζανιοκτονίας  μεγάλων καλλιεργειών”, η οποία απευθυνόταν σε παραγωγούς  από την Kεντρική Μακεδονία.

Την ημερίδα χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κος Κωνσταντίνος Γιουτίκας και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ κος Παναγιώτης Χατζηνικολάου.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της Οικοανάπτυξης Δρ. Σπύρος Μουρελάτος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υιοθέτηση της υπηρεσίας συμβουλευτικής λίπανσης PreFer της Οικοανάπτυξης από την εταιρεία Corteva Agriscience Hellas στο καλαμπόκι και το βαμβάκι, καθώς και την ενσωμάτωση του PreFer, ως συμβουλευτικό module, στην γνωστή πλατφόρμα διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων ifarma της εταιρείας Agrostis.

Οι ομιλητές της ημερίδας ήταν: o κος Παναγιώτης Χαμακιώτης (CEO Europe Africa and Middle East της Compo), o κος Γεώργιος Ζανάκης (Marketing and Development Manager της Corteva Agriscience Hellas), o κος Ευάγγελος Βασιλειάδης (Διευθυντής της Agrostis), η κα Μυρτώ Χατζηαντώνιου (Υπεύθυνη Πωλήσεων της Agrostis), ο Δρ. Ιωάννης Βασιλάκογλου (Καθηγητής της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), ο κος Ιωάννης Ευαγγελόπουλος (Τεχνικός Διευθυντής της Novacert), ο Δρ. Χρήστος Καρυδάς, Διευθυντής του Τμήματος Γεωργίας Ακριβείας της Οικοανάπτυξης, και ο κος Νίκος Κελεμένης, Υπεύθυνος του Τμήματος ΣΜηΕΑ της Οικοανάπτυξης.

Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρίας εγγραφείτε στο newsletter.

 

[/ux_text]

Από αριστερά προς δεξιά: Κωνσταντίνος Κράββας, Σπύρος Μουρελάτος, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Κωνσταντίνος Γιουτίκας, Ευάγγελος Βασιλειάδης, Ιωάννης Ευαγγελόπουλος, Μυρτώ Χατζηαντωνίου, Ιωάννης Βασιλάκογλου, Χρήστος Καρυδάς, Γιώργος Ζανάκης